Imorgon är det...

... Gröna lund som gäller med typ halva jobbet! Ska bli SKITKUL!! Härligt med påhittiga kollegor! Trivs väldigt bra ihop med dom! Kunde inte ha hamnat på ett bättre ställe! =)
Dom som vill kommer till mej runt lunchtid och tar ett glas innan det är dax för karuseller. Ska ses på Grönan vid tvåtiden. Ser fram emot det. Hoppas bara att min röst håller, har blivigt jätte hes under eftermiddagen. Bara jag inte blir dålig nu. Åker ju till Italien på måndag morgon!! Får ta en whisky i kväll och se om det hjälper. * Hoppas *

Måste ta och ringa Dennis ikväll oxå! Hoppas verkligen att han har hållt vad han har lovat nu! Han vill säkert väl, men han är inte den mest pålitliga personen jag känner tyvärr! Jag vill verkligen... men vårgar inte hoppas på för mycket! Jag har haft så mycket tur/flyt senaste året... så det kankse är slut för min del nu! Men HERRE GUD vad jag VILL!!!

Nej nu ska jag ta och börja med maten och sen springa ner i tvätt stugan. Ska även göra klart Filippas födelsedags kollage. Får åka till jobbet på söndag med det eller om Ida eller Sanna kanske kan ta med sig det på måndag? Det löser sig. Jag tar ofta med mig jobbet hem har jag kommit fram till... på olika sätt... bra eller dåligt??

Men dax för mat... och en whisky!


~*~*~*~
Tack för mej... hej!
~*~*~*~*~*~