Lördag - Barnvakt - Champange

Har varit barnvakt för mina fantastiska brorsdöttrar ikväll. Har gått jätte bra och dom har varit så duktiga! Jenni la Kaisa innan dom åkte och Stina fick stanna uppe så länge hon ville. Vi såg lilla sjöjungfrun och myste lite. Den var lite läskig på slutet av filmen tyckte Stina så du fick faster sitta brevid. =) Hur mysigt som hälst!!! Är SÅ glad att dom bad mej och litar på mig! Jenni måde inte så bra när dom kom hem från middagen... så hon gick och lade sig på en gång. Men Dennis och jag stannde uppe och såg klart på en film och delade på en flaska champange! Herre gud så gott det är med champange!!! Bland det bästa man kna dricka faktiskt! MUMA!

I morgon är det söndag och jag har inga planer alls!! Vilket är jätte skönt! Sova ut ordentligt... och är det väder för det såska jag nog ta mig en prommenad oxå. Måste nog lämna i mn cykel oxå...jag älskar att cykla och har nog alltid äsklat det.

Nej nu ska jag vara lite social mot min festman på msn.



En sak till bara... behandlar du mig så igen så kan du lika bra glöma mig helt! Jag tar inte mer skit nu! Hatar att bli utnyttjad!


~*~ God night  ~*~