Plötsligt händer det!

Plötsligt! Bara sådär! När man minst förväntar sig det händer det! Var helt övertygad om att det skulle vissa plus på vågen idag. Ett kilo plus eller så hade jag räknat med. Men icke då! Trots lite sötsaker och lite nallande av kolhydrater så var det idag istället 2 kilo minus på vågen! Vilken grej! När Anna frågade vad jag har gjort annorlunda så sa jag att jag dricker mindre alkohol men att jag börjat äta lite kolhydrater. Kan ju konstatera att min kropp helt enkelt hanterar kolhydrater bättre än alkohol! Kan vara bra att komma ihåg! Vet ju iofs att min kropp inte alls tycker om alkohol för tillfället! Hur som helst... 2 kilo närmare målvikten som nu är 11,3 kilo borta! 

Innan mötet började kom Elin och pratade lite med mig och berättade att hon slutar på M3 gym om lite mer än en vecka! Jättetråkigt för mig såklart eftersom hon har följt mig sen den dagen jag skrev in mig på itrim! Men önskar henne såklart lycka till med nästa projekt!! Väldens största och varmaste TACK till henne oxå såklart! Hon har verkligen varit en stadig stöttepelare som fångat upp mig varje gång jag mått dåligt eller när motivationen inte riktigt funnits där!! Hade inte gått så här bra utan din hjälp Elin!! Ödmjukaste tack, tack och miljoner gånger tack!!! 


Kvällens itrimmöte handlade mest om stress och sömn. Känner mig inte särkilt stressad just nu och Sömnen funkar bra igen tycker jag, tack och lov! Anna berättade bland annat att när kroppen får för lite sömn och man är trött så tillverkar den ett ämne som heter Gheratin, osäker på stavningen dock! Gheratinet ökar hungerkänslorna och eftersom jag tidigare sovit dåligt så kan det såklart bidragit till min övervikt! Alltid lär man sig något nytt på dessa möten! Hur som helst värt att komma ihåg! Sömn är viktigt, det vet de flesta... Men man har inte direkt koll på vad som sker i och med kroppen om man inte sover ordentligt! 

I morgon är det lön och nu tänker jag faktiskt sätta mig och göra räkningarna så att de bara dras i morgon! Vuxenpoäng till mig! 😉 Men mest för att jag vill få lite koll på hur mycket pengar jag har sparat till USA resan! Bara 113 dagar kvar! Snart lyfter vi mot ett grymt äventyr!! Wooohoo!!! 

På återskrivande