Blandade känslor, åsikter och snart färdig att explodera!

Varför känns det som att jag är tillbaka i grundskolan igen? Där jag var mobbad, där folk pratade bakom min rygg och där människor spelade ett ständigt spel?? Måste sluta grubbla på allt och störa mig på allt! Varför kan jag inte bara skaka av mig det? Kankse för att vi pratar om det hela tiden. Men det verkar ju vara som ordspråket säger tyvärr... "Dom som talar med dej om andra i deras frånvaro, talar om dig i din frånvaro"! Trodde att vi var så pass bra vänner nu att du kan säga vad du tycker, tänker och känner till och om mig. Men det är vi väl inte då eftersom du inte gör det. Jag har tillräkligt med erfarenhet av folk som talat bakom ryggen så mig... så jag märker och känner på mig när det är något som inte stämmer, och det var minst två såna tillfällen idag. Ni tror att ni är smidiga men sorry... de är ni inte! Hela situationen känns så tragisk nu.... Vi är väl för fan vuxna människor!!!

Varför ska de behöva kännas så hopplös för? Vill inte det!! Varför kan vi inte bara komma överrens? Ähhh fan... sluta grubbla nu Maria!!!!
Ska helt enkel strunta i vad ni pratar om och sköta mitt eget! Det blir nog bäst så... så kan ni få prata ifred istället!

På lördag ska jag träffa Jenni, Stina och Kaisa!! LÄNGTAR!!! Dax att töma och ladda kameran!! =) Var över en månad sedan jag träffade dem nu. Tyvärr så kommer inte Dennis att vara där. Han ska till New York i helgen. Men har man ett yrke som han (VD) så får man väl räkna med en hel del resor antar jag. Men det skulle ju vara kul att träffa honom oxå.

Varför kan jag inte bara sluta att deppa?? Vill inte längre! HATAR att käna så här!! Förut hade jag lättare att prata om mina känslor med mina vänner. Men nu känns det som om jag blivigt mer reserverad... iofs så vet jag knappt själv vad jag känner. =/

Nej här kan jag inte sitta hela kvällen... ska se nyheterna och sedan sova!


Adjöken!