Nytankad

Då var man tillbaka på Lidingö igen. Har varit hemma på Gotland över påskhelgen och "tankat". Den senaste tiden har varit lite upp och ner för mig. Så jag behövde verkligen få komma hem till Gotland och till dom som man vet verkligen tycker om mig. Jag är så fruktansvärt fånig i bland. Jaja... nu känns det bättre... typ.

Imorgon ska jag skola in en ny pojke hos oss. Ska bli roligt. Och nästa vecka så hoppas jag att vi kommer igång med de nya grupperna. Jag vet att jag kan vara betydligt mer pedagogisk än vad jag varit hittills... men det är inte lätt att vara det om inte alla vill. Jaja... hoppas att det blir bättre nu.

Påskhelgen gick väldigt snabbt.... nästan för snabbt. Han med det jag hade tänkt mig... fast nätt och jämt. Men lyckades hitta de efterlängtade filmerna!! Plus att jag färgade håret och gick påskmarchen. Inte illa!! Hade önskat lite mer tid med vännerna... och Simon han jag inte träffa alls... vilken miss! Jaja... vi får ta igen det i sommar om han kommer ner då. Mycket bus och mys med brorsdöttrarna blev det... men dem kan man aldrig få nog av. Ska även vara barnvakt för dem om ett par veckor. Ska bli intressant men skitrolig!!


Påskkärring Stina
image30
image31

Påskkärring Kaisa
image32
image33


Nej nu ska jag se vidare på so you think you can dance. Det är verkligen otroligt att vissa inte har någon självinsikt alls. Hur kan man själv utsätta sig sig för en sån förödmjukelse???

~ Bye bye gummihaj ~