Det tycks ha vänt igen!

Min ork och min lust till det mesta verkar komma tillbax igen... det är jag tacksam för. Jag har kommit fram till att är jag rörig (i mig själv) så är det rörigt hemma hos mig och har jag ordning hemma... ja då är man rätt i spåret igen så att säga! Mitt "Elina syndrom" tycks ha släppt oxå... inte alls lika trött på kvällarna längre... kan iofs vara semestern som hägrar runt knuten oxå! Det är behövlig känns det som. Även på jobbet känns allt toppen igen! Kan det bli bättre? Snart händer det väl något i motsats riktning.

Till helgen blir det Sthlm skärgård tillsammans med Maria!! MIIIIIN gud så skönt det ska bli... har aldrig varit ute i skärgården så det ska bli roligt! En liten mini semester innan semester med en mycket härlig tjej! Jag e så glad att jag hitta henne! Eller ja... att vi har hittat varandra! Jag är mycket tacksam för alla trevliga arbetskamrater jag har... det är alltid så lätt att gå till jobbet! Synd bara att Emma lämnar oss. Men det är klart att man ska följa sin dröm! Det har jag gjort... och nu lever jag drömmen!! =) Blir väl påkörd av en buss snart eller något... detta verkar vara för bra för att vara sant ibland. Fast jag är nog säker några dagar framöver... Buss strejken börjar ju om ca 30 minuter. =) Då kan jag sova gott i natt oxå! =P

Imorgon kommer några från jobbet över... vi ska se lite film... och vem vet... kanske blir det ett glas vin oxå... eller två?! Sex tjejer som ska komma överrens om vilken film vi ska se... hmm... kan bli intressant... speciellt om vi börjar med vinet. hihi. Kul ska det bli i alla fall... och Elina kankse sover kvar oxå... beror på vad klockan är när vi känner oss klara för kvällen. Hmmm... måste komma ihåg att köpa mjölk i morgon... så Elina kan dricka sin heliga Oboj till frukost =)

Nej nu ska jag se klart sex and the city och sen läsa lite. Har snart läst ut min första bok sedan Examen från högskolan... de ni! Trodde fasen aldrig att det skulle ske! Man upphör aldrig att förvånas! Min bokmal till mamma e nog stolt.. hehe. Börjar sent i morgon... 8.30 alltså. Ska få åka med Sanna oxå! Hon e go hon!!


Tack och hej