Kalas idag, fest imorgon

Så hoppas jag att helgen kommer att bli!!! Ella idag är givet! Pappa fyllde år i tisdags... men eftersom han och mamma jobbar nu så blir det kalas idag istället! Jag har införskaffat mig en hel box med Rosé... det som inte går åt ikväll får defenitivt drickas upp i morgon. Då är det söndagsklubb på Munken/Gute och jag SKA vara på plats! Om jag så ska behöva gå själv!!!! Jag vill ut i Visbyvimmlet och ha roligt! LEINO jag hoppas du är på!!! Emma är välkommen oxå om så bara på förfesten... Ida viste inte hur hon skulle göra! Vart vi ska vara blir ett annat problem... vi får väl sitta i almedalen i värsta fall! =/ Jaja... UT SKA JAG!!!!!!!!!!!

Vill passa på att tacka Jempa för en helt fantastiskt trevlig kväll igår! Jag var upplagd för Monopol. Men vi skulle testa Jempas Wii oxå, Jag har aldrig testat det. Kan säga att det inte blev något monopol... men dessto mer Wii! Riktigt kul spel!!! Bowling, tennis och Mariocart blev det! Många timmar bara försvann!!! Jempa vann mestadels... men hon har ju övat mer. =P Ähh... jag är ingen dålig förlorare så det gör absolut ingenting. KUL var det! Hoppas vi hinner minst en kväll till innan jag åker hem på torsdag!

Nu ska jag byta om. Erica är på hamnen och tar en glass med sin lillasyster Bella och jag hoppas att dom svänger förbi och hämtar mig sedan. Är sugen på ett dopp i farbror Bosses pool!! Men bara om min kära kusin gör mig sällskap!



P å   Å t E r S k R i V a N d E