Brist

Lider för tillfället av sömnbrist. Har sovit dåligt i en vecka nu! Vet inte varför jag sover dåligt... här mina teorier dock... men det känns som det är något annat egentligen. Jag skyller på huvudvärken som kommit och gått även den i en veckas tid eller den stela nacken. Men grejen är jag kommer inte ner i någon djup sömn och när jag väl somnat så vaknar jag av att jag kastar mig runt i sängen. Brukar röra mig mycket. Men inte så våldsamt... vad jag vet?!

Har äntligen beställt min nya almenacka från personligalmenacka.se. Andra åter i rad. Kul, bekvämt och personligt. Me like! Har även bokat flygresan till och från gbg i februari. Adam ska döpas och jag får mitt första uppdrag som gud mor! ♥ Längtar efter lillknodden! Ska bli kul att få komma iväg till västkusten igen.

Hade tänkt att shoppa träningsskor med Jenni imorgon... men Dennis skulle jobba och tjejerna var tydligen förkylda... så vi får väl avvakta och se vad som händer. Men hur som så måste jag köpa träningsskor tills på söndag för då ska hanna och jag kicka igång vår träning på riktigt! Ser fram emot det grymt mycket! Ska bli skönt att komma igång igen! Börjar med ett styrketräningspass och hoppas på nån boxning eller annat grupp pass i veckan. Nu köt vi så det ryker hanna panna!!!!! Pusha varandra är ett måste!!


Puss i jumsken!