ÖM

Okej nu har jag inte lika ont längre... Och jag kan andas untan att det gör ont! Halleluja och amen. Men gudarna ska veta att jag är öm och lite mörbultad! Men tack snälla och trevliga Signe på M3 gym för en ordentlig omgång! Hon sa att hon fick loss det bra och gisses vad det knakade! Ska tillbaka på måndag för ett återbesök och hon sa även att jag med fördel kunde köra Milon i morgon! YEY!! Bara bra att röra på mig och öka blodcirkulationen :) Hon sa även att det var välbehövligt och att det jag nu går igenom med itrim såklart gör att kroppen ändras. Så jag kan behöva fler behandlingar längre fram. Känns tryggt att vara på ett gym som M3 där det finns så många trevliga och kompetenta människor! Allt under samma tak! Tryggt och bekvämt! 

Imorgon blir det lite av ett eldprov för mig. Emi och jag ska hem till Emelie på lite av en tjejkväll. De ska dricka vin och jag ska dricka... Hmm... Vad var det nu då?!? Ja just det VATTEN! Hihi! "Det varar inte livet ut Maria! Det varar inte livet ut!" Det kommer gå så bra! Fick nytändning av min ryggbehandling och positiva och fina ord från en mamma på jobbet idag! Tänk att några värmande ord kan göra så mycket. Att en klapp på armen kan vara så stärkande. Och då har jag egentligen inte gillat när folk tar i mig. Mycket som börjar ändras nu, både mentalt och kroppsligt! Sååå spännande! På tiden!

Hungern fortsätter... Är oftast hungrig redan 2-2,5 timme efter jag ätit. Men jag måste börja dricka mer vatten oxå tror jag! Det gjorde nog att jag inte var fullt lika hungrig idag som igår! 

Imorgon milon, förhoppningsvis två varv, och sen mycket promenerande i helgen! Låter som en bra plan! Hoppas på bra väder bara! Mer lockande till promenader då! Idag är det torsdag och det betyder att det redan är en vecka sedan invägningen och en vecka kvar till nästa vägning och nästa gruppmöte! Ytterligare en vecka har gått och motivationen finns kvar trots ryggont och hunger! Har dock inte börjat på mitt personliga brev än. Men har det i huvudet hela tiden. Många frågor att besvara!

Hur mår jag idag? 
Vad tycker jag om mig själv idag?
Varför gör jag detta? 
Vad vill jag uppnå?
Vad behöver jag sluta med?
Hur vill jag må om sex månader?
Hur kan jag uppnå det? 
Vad vinner jag på denna förändring? 
Vilka problem kan jag möta? 
Vad behöver jag för knep/hjälp för att besegra problemen? 
Vad har jag för mål med träningen och varför?
Vad känner jag just nu för min familj, vänner och mitt jobb?
Vad får mig att må bra?

Mycket att fundera på och det som hindrar mig just nu är att jag inte har Word på datan! Kanske finns någon internetsida där man kan ladda ner det? Får bli ett problem att fixa i helgen. Ska även kolla efter en ny kamera! 

Det blev en lång blogg denna gång! Hoppas ni orkar läsa!
Puss på er!