Harmoni

Jag känner mig för tillfället glad, balancerad och framförallt frisk! Länge sedan jag mådde så här bra faktiskt! Till och med motivationen för träning och hälsa har infunnigt sig! Jag känner mig harmonisk helt enkelt.

Vet att jag har varit dålig på att uppdatera här och jag tänker inte skriva något jättelångt inlägg i dag heller. Har en del kul grejer som händer framöver. Dejt... mer än så tänker jag inte säga... för jag sa ju att jag ska ta det lungt med dejtandet ett tag och istället försöka focusera på mig. Och hör och häpna så verkar det ju funka. På torsdag åker jag till bror i Varberg. Mamma och pappa åker dit på onsdag. Ska bli sjukt kul att träffa alla. Har inte träffat päronen sen i julas och Daniel med familj har jag inte sett sedan Adam fyllde ett... eller sågs vi en gång till efter det... minns inte. Gerli kommer på besök och det ska oxå bli sjukt roligt! Den 9de är det fest för världens finaste Madde som fyller 35, även premär för mig på café opera! I maj är det kryssning med jobbet och sen blir det gotland för att se Julia gå på studentbal. Sen fyller jag 30 och då blir det tjejfest med singstar, shots och allt vad som hör 30årsfirande till! Det var en kort resumé om vad som komma skall!

Det var sannas sista dag på jobbet idag och det var völdigt jobbigt att säga "hej då" trots att jag vet att vi kommer ses även i fortsättningen! Det är en tjej som jag definitivt vill ha kvar i mitt liv!! Kommer få Sanna abstinens... det vet jag redan. ♥ ♥ ♥







Förövrigt går det grymt bra på jobbet just nu och trivs som fisken i vattnet på min nya avdelning! Kunde inte ha blivigt bättre faktiskt! Jag var nog inte medveten själv om att det var dax att byta och pova nya vingar!!

Naj det skulle ju inte bli så lång blogg så nu tackar jag för ikväll och kryper ner i sängen istället!

På återskrivande!