Måndag... men känns som fredag!

Idag var det jobb igen. Har varit på toppen humör hela dagen... och det känns som om hela barngruppen och Elina oxå var det!! Jätte skön dag med andra ord. Bara 9 barn och massor med bus. Skulle vara toppen skönt med en sådan liten grupp... man hinner med alla barn bättre då. Ibland får jag dåligt samvete när jag frågar mig själv om jag pratat med alla barn. Endel är så självgående och inte alls krävande... men man måste ju ändå visa barnen att man ser dem! Tog med mig lite terapi arbete hem... tänkte att jag kunde pyssla med det samtidigt som jag glor på tv sen. Men måste först laga mat... blir nog en tonfiskröra ikväll... orkar inte med något mer avancerat än så!

På fredag kommer Leino!!! Yehaa!! Fasen va kul det ska bli! Känns som om det var år sedan vi sågs sist. Vi ska en sväng på stan och på IKEA... det är väl det som är bestämt! Vill verkligen köpa bokyllan jag har kollat ut på IKEA... men har man varken bil eller körkort så blir allt genast krångligare. Känns inte så kul med hemkörning när hemkörningen är dyrare än bokhyllan!! Känns sådär! Men det lutar åt hemkörning! Kankse att Maria (Nej inte du Leino) behöver något hemkört... då kan man ju dela, och då känns det genast bättre! =)

image23


Har varit hemme i över en timme nu och har inte ens öppnat posten... hmmm... får nog ta ett ryck nu tror jag. Måste städa av innan onsdag oxå... då Jenny och Julia kommer och mellanlandar över natten. Men det hinner jag!!! Jenny flyttar upp snart oxå!! TJOHOOO!!!!


image24  Jenny
Julia 
image25

Nej... öppna post och laga mat är det som står på schemat nu!!

Ciao!