En mycket trevlig helg

Helgen har varit mycket lyckad och efter denna veckas hårda jobb så behövde jag en rolig helg. En sovmorgon blev det dock bara. Men det räckte! Ann (Jenny & Julias mamma) kom upp och bodde vid Jenny och Julia och Viktoria bodde här vid mig. Vi har hunnit med ganska mycket under helgen... allt från spökhistorier till Ikea. Ann och Jenny var här på middag i fredags. Jag tyckte att det var jättetrevlig och jag är glad att jag kan bjuda tillbaka lite till Ann för alla de gånger som hon har bjudit mig på mat. Tycker jättmycket om henne. Hon har funnits i mitt liv så länge jag kan minnas. Och jag är SÅ glad att jag kan dricka rövin igen... 4 flaskor har jag och Ann delat på under helgen. Mumma! Hoppas bara att Jenny inte blev allt för uttråkad! Men det blir vad man gör det till.

Imorgon kommer MIN NOVA upp och hon stannar tills på onsdag. Ska bli SKIT kul! Har inte träffat henne på ett tag nu... ett för långt tag! Hon ska på arbetsintervju här i sthlm på tisdag och hoppas av hela mitt hjärta att hon får tjänsten!!! Skulle vara så roligt att ha henne här och hon är alltid välkommen att bo här vid mig!!!!! Hon är en av min absolut bästa vänner!!!

  
          

Emma, Jag & Ramona

              

      En av de finaste tjejerna i världen!!


På lördag ska jag och Jenny åka till Uppsala och träffa den lilla katten som flyttar hem till mig om 26 dagar!! Jag önskar att vi skulle hämta henne istället för att hälsa på... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Eller gör man det? ..... som Jenny skulle ha sagt!!

Har precis pratat med Elina... ett samtal som skulle ta typ fem minuter tog 30 minuter. Vi kom in på ett ämne som jag misstänkte att vi skulle komma in på... men som jag inte vill komma in på. Jag orkar inte med det "ämnet" längre. Jag kräks på det ämnet snart... eller rent av exploderar! Men jag vill inte!! Jag ska inte!! Men om Sannas "teori" eller "dröm" eller "önskemål" skulle slå in så skulle det vara mycket bättre!!! Jag kankse ska bli kristen och börja gå i kyrkan och be? Skulle det hjälpa? Jaja... nu har jag fått ur mig det oxå! Nu är det nog!

Nu ska jag.....
... Diska
... Tova ut mitt hår
... Duscha
... Fläta håret
... Krypa ner i sängen
... Se Rapport
... SOVA!!!!

Ska bli spännande och se vad jag prioriterar bort av dessa grejer... för jag lär inte orka göra allt ikväll!!





Man älskar inte människor för att de är vackra....
 ....de är vackra för att man älskar dem!!