Längtar

Vill att helgen ska komma NU! På lördag är det utgång. Golden hits verkar det bli... Ska bli så kul!!! Emelie och jag ska shota! Vi ska hålla samma tempo har vi sagt... undrar vem som bangar först? Ska bli intressant. Blir jag bakis så är jag det ofta i två dagar. Får se hur pigg man är på måndag :P




Ikäll var jag och Hanna Pappa på Max. En sak säger jag bara... Max är bättre än Mc dolnads... men ändå inte bra. = Magknip! Att jag inte lär mig. Det är för fett!!! Men gott. Vi hann även med ett litet besök på HM. Blidde två svarta tröjor. =)

Den 7 september börjar äntligen idol igen! Ska bli toppen kul. Fast alla uttagningar tycker inte jag är jätteroligt! Hoppas det är många duktiga i år oxå!! Få som Kalle dock!

Nej nu är det fångarna på fortet och soffläge som gäller. Är trött som tusan och börjar bli förkyld. Men hoppas att jag INTE somnar till So you think you can dance ikväll. del 20 av 23. Det börjar dra ihop sig! Så grymt duktiga. Skulle vara nöjd om jag kunde dansa en tiondel så bra som dem!

Drömde om dig i natt igen.

På återskrivande