Long time

Nu blev det ett sånt där uppehåll i bloggen igen. Men det är fint väder och jag har helt enkelt haft annat för mig. Midsommar i Burs var en hit som vanligt. Orkar inte krångla upp några bilder ikväll dock. Kolla in min facebook om ni är sugna. Där ligger en mapp med bilder från årets midsommar.

Idag har Jag, Hanna och Robin varit på Skansen med 8 Ekorrar. Duktig ungar vill jag lova. Lite gnäll från några på eftermiddagen dock. Men bara från de som inte sovit, så det beror garanterat på det.

Det ser ut som om det ska börja regna här vilken minut som helst. Det är ett sånt där speciellt sken ute som det blir när det regnar på sommaren. Sommarsol och regnmoln. Ja ni fattar säkert. Eller inte, men det är ert probllem. (svamel, svamel)

Har precis bokat min båtbiljett från och till gotland. 2013 jävla spänn!! MIN GUD! Ruinerad redan innan semeter börjat! Ont i hjärtat. Jaja... det löser sig. Man kanske ska ta och skriva sig på gotland igen så att man kan få gotlndsrabatt igen! Helt galet dyrt! Dock bokade jag djurcupé. Vill verkligen inte sitta i djursalongen! Så det så!

Nu ska jag se om min skrikande katt vill komma in och sen värma på gårdagens supergoda pastasås, som JAG har gjort! Helt grymt god blev den!!

KRAM