Puerto Rico - sista delen

Då var sista kvällen kommen! Två veckor går fruktansvärt fort har vi konstaterat. Efter en heldag på stranden igår vaknade vi åter igen till ett mulet Puerto Rico! Deprimerande var känsla som infann sig i kroppen. Men det såg ändå ut som att solen skulle kunna orka ta sig igenom. Jempa och jag tog för sista gången denna resa våran strandväska och gick ner och la oss på en nästintill öde strand. Vi la oss i varsi en solsäng och trotsade molnen... och vet ni vad... efter bara 15 minuter så var det en klarblå himmel ovanför oss med knappt ett moln i sikte. Lyckan var total! Förhoppningsvis så ska vi kunna få ett par timmar i solen på balkongen i morgon oxå innan taxin kommer och hämtar oss 13:30 spansk tid!

En av de gångna, molniga, sega dagarna gjorde vi en favorit i repris och slängde på en ansiktsmask! Slutade som vanligt i många GALNA foton... här får ni ett smakprov!

   

Kvällen kommer erbjuda ett sista resturange- (?!) besök och efter det ska jag förhoppningsvis kunna åter ta ledningen i Alfapet.. jempa leder just nu men det hoppas jag kunna ändra på!

Avslutar med att säga att jag tycker att det är lite trist att missa alla söta tomtar, pepparkakor och lucior på jobbet idag. Men man kan tyvärr inte vara med på allt! :(

På återskrivande!