Jobb på måndag!

Tiden rinner i väg och min sista vecka med sjukskrivning är till ändå. På måndag är det jobb igen och det känns ganska skönt och det ska bli roligt att komma tillbaka till "vardagen". Måste bara jobba för att komma ihåg att äta regelbundet och sakta. Så lite nya rutiner kanske behövs. Men det blir säkert bra. Har finns stöttande kollegor så det blir bra detta!! 🥰

Nästa fredag får jag börja med "vanlig mat" men måste såklart tugga, tugga, tugga! Ska fortsatt akta mig för trådig mat, som tex ananas, vissa kött, apelsin och dyl. 

Har vågat mig på vad hemma oxå. Inte mindre än två ggr under veckan. Jag älskar att bada. Har älskat vatten så länge jag kan minnas. Dock så såg jag vid omplåstringen av ärren att  ett ärr/sår, som jag även kommenterade redan när distriktsköterska tog bort agrafferna förra torsdagen, är lite öppet. Jag rådfrågade en gammal kollega som gjort samma operation för några månader sedan och hon hade varit ute för samma sak. Hon gjorde som jag och satte strupes under tejpen och nu är ärret fint. Sålänge det inte varar, svullnar eller upplevs varmt/inflammerat så ska det nog bli bra! Bara att avvakta och ha lite koll. 

(null)

(null)


Nu ska jag kolla på slutet av mellon och sedan natta Alfred (och mig själv). 

På återskrivande