What a day

Solen har strålat som om det är mitt i sommaren idag. Lovely! När börjar sommaren egentligen? 1 Juni kanske... vilket innebär att i morgon kommer sommaren. Hmmm... ja varför inte!!
I närmare två timmar fick jag ligga relativt ostört på min filt på baksidan och bara njuta av solen! Med några undantag för när Mio trasslade in kopplet lite här och där... inklusive matte. När jag kom tillbaka efter mitt tredje besök i tvättstugan så hade hon fått besök av en gul katt som fick brottom iväg när jag kom. Hmm... hoppas att det inte var en hane. Min stackars Mio hade lyckas trassla in kopplet i en rosenbuske och den andra katten hade nog utnyttjat att hon var fastkopplad för hon hade nämligen bajsat på sig! Så det var bara att bära in min stressade och ganska arga kisse och slänga in henne i duschen. Inte så uppskattat heller kan jag säga! Men nu är hon ren och torr och har sovit typ hela eftermiddagen! Hoppas att det inte blir några kisse ungar nu bara!!!

Imorgon efter jobbet ska jag träffa Jennie på Odenplan. Vi ska till Dollys tyger och kolla tyger till kjolen. Ska bli roligt! Hoppas vi hittar något som passar!!!! Men det ska vi nog lyckas med. =) 

På torsdag kommer äntligen Leino!!! Yey! Party! På fredag är jag ledig och njuter av min 27 årsdag! På kvällen är det utgång som gäller efter en förfest här hemma. Vart vi hamnar får la se. Leino kankse har en dejt på lördagen!! Spännande!

Nu ska jag sopa av golvet och svabba färdigt. Sen är det dax för en dusch och en smörjning av mina salvor! Inte kul att vara rödprickig över större delen av kroppen. Hoppas att det lägger sig snabbt! Efter det blir det nog ett fotbad och film. Söndagar är inte direkt någon tv-kväll.

På återskrivande!


*Uppdatering... Just nu ÄLSKAR jag min far så OERHÖRT mycket!!!!! Nu behöver jag inte ha ångest över det nå mer TJOHOOO!!!