Ja jag vet...

Två veckor sedan jag bloggade sist! Gulliga ni som frågar efter uppdatering i bloggen. Händer en del i livet just nu så bloggen är väl inte varit lika prioriterad som den var i början helt enkelt. Bitar av livet verkar äntligen falla på plats och jag är lyckligare än på vääääldigt länge. Vi kan väl nöja oss med det sålänge ;) 
 
I torsdgas var det itrimmöte och invägning igen. Hade en känsla som sa att det inte hänt så mycket, kankse rent av 0,5 plkus på vågen tänkte jag. Har varit genomförkylning i en vecka nu och det har resulterat i att det bara blivit ett pass på gymmet senaste veckan och cykeln har fint stått på baksidan och väntat. Men i morgon tänkte jag ta cykeln till jobbet. Hostan börjar ge med sig även om jag ännu känner mig som en riktig snorunge! Värt ett försök! Åter till ämnet... invägningen! Det var inte alls plus på vågen utan inte mindre än 2,4 minus! Jo jag tackar!! Tänk vad lite lycka och inställning kan ådstakomma! :) Bara att köra på nu så kanske jag klarar delmålet som Anna och jag satte upp till nästa uppföljning! Det är ju i allafall lång ifrån omöjligt! Bara att köra på! Mötet handlade i övrigt om småätande och vilka fällor och gamla vanor man lätt hamnar i igen. Men bara man är medveten, uppmärksam och envis så går det. Småätandet har inte varit nåt större problem för mig när jag är hemma... av den enkla anledningen att det helt enkelt inte finns något att knapra och småäta på. På jobbet kan en ostrulle eller så slinka ner när man ger barnen mellis... men det är som sagt bara att bestämma sig. Jag kan ju om jag vill... det om något har jag lärt mig nu! 
 
Idag ska jag på återbesök hos min naprapat Calle. Har skött alla mina rehab övningar mer eller mindre slaviskt fram tills dess att denna envisa förkylning kom och tog all energi. Men jag hoppas att det inte påverkat för mycket även om jag har känningar liyte här och där. Men det är bara att kämpa på. Har äntligen kunnat börjar med gruppträning igen och det har varit en riktig morot! Tabata två måndagar i rad och en grym Anneli som peppar! Bra där!!
 
Nu ska jag ner på Ica och köpa hostmedecin!
 
På återskrivande