Besökte katten, jack i huvudet och brudklänningar

Idag har jag varit en kort sväng på stan.. skulle in på Ohlssons tyger och kolla tyg till ett lapptäcke och mönster till en klänning. Hittade inte något av det =(

Efter det  så begav jag mig hem till Dennis med familj. När jag kom dit så skulle Dennis och Stina till läkaren för att kolla jacket hon hade fått i huvudet efter att hon ramlat på dagis i fredags. Eller helt ärligt, skinnet hade sprukig i bakhuvudet på henne när hon slagit bakhuvudet rätt i golvet!!  Dom var vid doktorn i fredags och limade men det  rann ännu var ur såret. Min stackars brorsdotter är modig!! Det behövdes i alla fall inte sys eller limas om... utan bara tvättas av igen och hon måste äta medecin i 10 dagar tre ggr om dagen. Stackars lilla underbara Stina!!


Min Modiga Brorsdotter Stina!!!

Medans Dennis och Stina var vid läkaren satt Jenni och jag och kollade brudklänningar på nätet. Dom har börjat planer lite nu... men allt är långt ifrån klart! Jenni ville även att jag skulle göra hennes brudbukett... kan ju inte direkt säga nej... och det vill jag inte heller göra!!! Men måste nog köpa hem lite grejer och blommor så att jag kan öva lite innan. Har ju inte gjort någon brudbukett sedan jag gjorde Tessans när hon gifte sig med min farbror Bosse... och det är i alla fall minst 7-8 år sedan. Herregud vad tiden går fort!!! 

Jenni var även snäll och följde med mig hem till akuthemmet där katten bor i allafall... det kändes både bra och mindre bra... vi får se hur det går. Den katten som skulle passa bäst hos mej och Mio är redan bokad. Men det är lite strul runt om i hela bokningen. Men vi får väl se hur det blir helt enkelt. Jenny och jag kankse ska ta oss en tripp till en annan del av landet och hämta nästa katt... vi är ju sååå bra på det!! =) Eller är vi det??
Får i allafall svar runt den 2:a om hur det blir. Men ska leta vidare oxå... för en liten kisse till har jag iallafall bestämt mig för att skaffa!! Så det så!!

Nu ska jag ge Mio min Mio hennes medecin och sen slänga mig i sängen och se en film!


På återskrivande!!!