Sunday

Varför heter det Sunday egentligen?? Nån som vet? Eller är det onödigtvetande och därför vet man inte?

Igår var jag som sagt barnvakt för fem ungar. Elina var med fram till kvart i elva. Det gick riktigt bra.. lite känsligt precis när F & C skulle gå. Men annars inga problem alls. Lille D vaknade vid kvart i tre och ville ha lite mat och en nu blöja. Så jag värmde lite mjölk ersättning och byte blöja på den glada lille killen på 4,5 månad. I sammaband med att han vaknade skrek H till på övervåningen och ville inte sommna om själv denna gång så jag gav honom en flaska välling till och sen sov han gott igen!  

Jag tog taxi hem och släppte av D på vägen sedan var det bara raka spåret hem... trodde jag... men det kändes typ som om taxin åkte runt halva Lidingö och resan gick på 330 kronor så jag tror inte att han tog närmase vägen! Men han verkade lika snurrig som jag av alla småvägar så jag sa inget fick ju ändå pengar till taxi. Man ska inte klaga!
När jag la huvudet på kudden så var klockan 4.44 så jag pluggade in ett par öronproppar och somnade rätt fort. Vaknade runt 14 och insåg att jag missat min tvättid som började 13. Så gick ner och bokade om innan jag satte mig och åt frukost. Hade plan på att handla... men det kom världens regnskur när jag tänkte gå... så jag blev fast här hemma. Ikea får bli till helgen när lönen kommit...TJOHOOO!!!  Shopping! Nån som vill göra mig sällskap?

Hittade en jättefin lägenhet på kolmårdsvägen på hemnet idag... hade INTE varit fel! Men vet inte om jag skulle få ett lån på 1 300 000 plus att jag inte har pengar till handpennig. Hur mycket den nu kan ligga på. Nej man får nog drömma sig vidare ett tag till. Men vill verkligen inte bo kvar i denna lilla etta längre. Söt och trevlig... men för liten nu. Jag är färdig med den!

Funderar på hur jag ska ta mig upp i morgon... somna lär jag göra... men frågan är om jag vaknar eftersom jag sover med öronproppar nu när Mio löper... får väl lägga mobilen i sängen så jag baknar när det vibrerar... eller sätta klockradion med superhög volym... eller så får jag helt enkelt lägga mig i köket igen... men vill inte!!! Kankse kan sova med en öronpropp? Jäkla katt!!

Ska ta och se slutet på sagan om ringen nu tror jag... eller om det finns något annat bra på tv. 


På återskrivande!