Sista natten

Då har man krupit ner under täcket igen då. Sista natten på Gotland för denna gång! Hade lätt kunnat stanna kvar ett par nätter till men ändå är det skönt att komma hem och för en gångs skull få vara ledig lite hemma oxå. En hel vecka till närmare bestämt. Börjar inte jobba förens den 7e :D Den 12 är Inger tillbaka igen och ordningen återställd :) Happy girl!! :D

I förmiddags var jag och mamma en sväng på stan. Blev ett par svarta byxor från Bik bok och ett par sjukt snygga röda skinnskor från skoboden. Byxorna behövde jag... Och skorna satte han ner priset på till mig! Så jag kunde bara inte säga nej till dem! 




Men nu är det köpstopp för denna dam! Nu håller jag mig borta från butiker och shopping!! SL kort och mat är det som behövs denna månad. Allt annat är BIG no no! Det börjar dra ihop sig! Snart bär det av USA! 


Har även hunnit med ett par glas vin med farmor i eftermiddag och en film, prat, skratt och glögg vid Jempa ikväll! Nöjd tjej!

Avslutar med att dela med mig av eb vacker bild. Under promenaden till skoboden gick mamma och jag förbi vinterklädda Almedalen! Så himla vackert! Det får bli det sista för ikväll! 


Sov gott och på återskrivande!