En vecka semester kvar!

Jag tror att tre eller tre och en halv veckas semester räcker för mig egentligen. Börjar lite smått längte tillbaka till vardagen, barnen på jobbet och mitt eget hem. Egentligen kanske det inte är vardagen jag längtar tillbaka till utan snarare ett miljöombyte. Lite lätt uttråkad är jag nog allt! Fyra veckor på Gotland i all ära... men lite tråkigt är det faktiskt när man inte har så många att leka med. Som tur är så kom värdens finaste Anna ner och förgyllde några dagar! Fyra toppendagar hade vi och hoppas på många mysiga, trevliga och roliga kvällar tillsammans i höst oxå! Tack Fina, fina du! Såååå förbaskat glad att du hamnade hos oss på jobbet! Lycka för både oss och barnen!!

   
     Rauken              Högklint         Dax för Munken      Almedalen


Som tur är så har Jempa haft lite tid med mig oxå! Hon har lite annat att stå i om vi säger så! Det är jobb att vara chef helt enkelt! Sommaren blev nog inte riktigt som vi tänkt oss när det kommer till bland annat karlar. Men en sak är säker hjärtat!... Vilken kille som helst skulle kunna skatta sig lycklig att få ha en genomsnäll, generös, lagom galen tjej som du! Ramona har jag lyckat träffa ett par ggr oxå! Vilket jag är jätteglad över! Det var nog hon som var mest galen på Pumpbolagets spelning på Tofta Beach Club och om vi säger såhär... hon har nog inte mycket till röst idag :P Punkt!

   



                                Ramona, Anna, Jempa


Nu när det återstår en vecka av semester så har jag plötsligt mer planer än jag haft på hela den gångna semester. Jippi känner jag! Äntligen händer det lite. Inte för att det kanske är så intressant för er så tänker jag nu punkta upp det lite... mest för att jag själv ska sortera upp det lite. Jaghade nämligen tisdag idag fram till klockan var typ två. Då insåg jag plötsligt att det faktiskt var söndag! Here it goes!

Måndag 25 Juli

Åker till Burs med Kusinerna Jennie och Jonas, samt Jonas tjej Elin. :)
Sover kvar till tisdag.
Vi ska bjuda mormor på trerätters och umgås med mormor utan "vuxna"
Menyn har de andra lagt upp och den består av...
Förrätt: Rom och torsk korv med gräddfilsås
Huvudrätt: Lammhamburgare med tillbehör
Efterrätt: Cheesecake
Tilllägger att Jonas (och ev Jennie) älskar att prova nya och framförallt skumma saker.
Utvärdering kommer!


Tisdag 26 Juli

Vet inte riktigt när vi kommer till stan igen. Hoppas på fint väder så vi kan sola och bada i Herta innan vi beger oss in till stan igen. På kvällen misstänker jag att det blir middag med Dennis, Jenni, Stina och Kaisa eftersom dom åker hem till sthlm på onsdag morgon. Kanske rent av blir havskräftor :D


Onsdag 27 Juli

Äntligen dax för permanentning! 14:00 ska jag sitta i Javis frisörstol för andra gången denna sommar. Förra gången blev det klippning, färgning och slingor. Denna gång blir det alltså permanentning! :S Nervös är bara förnamnet... in a god way! Kommer inte bli krull... utan lite mjuka lockar. Alltså en mjukpermanent! Typ något i denna stil...

   

Är dock lite orolig för att mitt hår ska bli för kort när jag permanentar det... men, men. Ska nog få till det. Javi är ju grym. Hon skulle nog aldrig göra något som hon själv inte ansåg skulle bli bra! Litar på henne fullt ut!!

På kvällen blir det nog middag för mig och Jempa på Surfers... efter det hoppas jag på Olles ♥ spelning på Hamnplan!

Torsdag 28 Juli

Bara planer för kvällen än så länge. Men om Jempa är ledig så hoppas jag att vi kan hitta på nå bus. Roadtripp kankse eller stranden? We will see!

På kvällen är det Bio med Simon som gäller, transformers 3!! Ska bli skitkul!!


Fredag 29 Juli

Sista dagen och kvällen på Gotland. Kvällen spenderas med Maria, Björn, Jempa.. Kubb och vin tror jag bestämt att det blir. Har väntat halva semestern på att Maria ska komma. Annars hade jag nog återvänt till sthlm några dagar tidigare.  


Lördag 30 Juli

Tar morgonbåten tillbaka till Stockholmo. Jenny gör mig sällskap! *Tacksam*


Söndag 31 Juli

Sista semesterdagen... inga planer! Förslag??




Nu får det vara nog! Länge sen jag skrev så långt inlägg... ibland älskar jag helt enkelt att blogga!

På återskrivande!!