PT ben!!

Sitter på bussen hem efter ett PT pass med Daniel. Ett ordentligt benpass på 30 minuter blev det och efter det körde jag lite rygg! Ska boka in ett pass till med honom nästa vecka! Känner att det får vara värt lite extra slantar just nu för att verkligen hitta tillbaka till träningen! Bara att får lite beröm i träningen gör underverk! Underverk för benen med förhoppningsvis... För jag känner redan av dem! :P  Nu är det bara att köra på!! 




Jag minns Septemper 2013. Jag var hemma på Gotland. Pappa körde mig till Likershamn där Jempa skulle ha sin 30årsfest. Påvägen ut berättar han att han har skrivit in sig på ett gym som i stort sätt "skräddarsyr" träning och kost åt en. "Gud va roligt pappa! Kör!" Var min respons. Nu... Ett X antal månader senare kan jag fortfarande inte alltid greppa det... Inte riktigt förstå det! Förändringen. Resan. Vad vi åstadkommit. Mamma var såklart oxå med på resan! Fantastiskt stöd! Och så ofta som vi pratade i telefonen då. Ja i stort sätt varje dag! Som sagt... Svårt att greppa! Här är pappa och jag. Då och nu! Dåligt på bilder på mig och mor! Något som måste ändras! 💗


Innan jag landar hemma ska jag stanna till i centrum för att handla grönsaker till en smarrig sallad och hämta min Glossybox! Min andra i ordningen! Så himla rolig grej!! Julafton en gång i månaden i ett halvår! Kan det bli bättre?

På återskrivande