Gotland

Nu har jag då äntligen andlänt till Gotland.... Har varit med Leino på staden och köpt julklappar hela dagen i stort sätt... med en mysig fika/lunch på Ringduvan. Det var jättemysigt fram till att pappa ringde och gormade om att jag skulle byta rum... vilket jag INTE tänker göra... jag ska alltid hoppa runt som en loppa när Dennis eller Daniel kommer. Nu var jag här först och jag vill ha kontinutet för Mio plus att ALLT redan är upp pakat! jag vägrar... du får jag vara egoistisk som Daniel tycker.

Jag är så trött på att bli behandlad som luft och vara den minsta i familjen som alla kan och tydligen får köra med precis som dom vill. Jag har varit här i 17 timmar drygt och saknar redan MITT HEM!!! Vad säger det om min familj egentligen!?! Fortsätter det såhär så lär jag defenitivt boka om min biljett hem!

Resan gick bra och Mio var toppen duktig! Hon sa inte ett ljud på hela vägen... båten gungade och det gillade hon inte. Men hon mådde bra trots det. Hemma på styrmansgatan så utforskade hon huset i 45 minuter innan jag stänge in henne och mig på rummet för natten. Hon är ganska trött idag efter resan... det märks.

Nu är det käk på G.



b     Y     e