Dunder från där under!!

YO folket! Dags för en uppdatering... Internet strulade igår så det gick helt enkelt inte att uppdatera er då! 

Igår var det Earth hour här i vegas... Eller ja det var det väl på andra ställen oxå iofs :P Men det var rätt coolt att vara här av alla ställen och se delar av stan släckas ner. Bland annat så hade vårt hotel valt att delta i detta så det var häftigt att se det från hotelfönstret. Vi gjorde även ett relativt tappert försök att ta oss upp på taket. Det stod dock på dörren till taket att ett larm skulle gå om man öppnade den... Så vi vände snällt på klacken igen! Efter ett par drinkar till på rummet och mat på Las vegas (enligt oss) bästa resturang så begav vi oss till bar/utestället Cayote ugly. Ni som har sett filmen fattar nog hur det stället var och det var GRYMT!!! Bara irriterad att jag inte orkade dansa hela natten på grund av magont. Men en timme eller så var vi nog där ändå! Jag älskar vegas och alla udda ställen, barer och hotell! Verkligen en stad i heeelt egen klass! 






Nåväl... Idag då. Jo idag delade vi upp oss. Pojkarna och Ingrid åkte till ett atom test museum medans Emilie och jag drog till The Mirage för shopping och stannade till på senor frog och tog en drink! Äntligen fick jag se och uppleva Senor Frog!!! Lyckan är total 😄

 








Dagens höjdpunkt var dock tjejkvällen vi just haft. Vi har nämligen varit och tittat på fantastiskt vackra och duktiga män... Näst intill nakna sådana dessutom! Lite förvånad att jag ens har någon röst kvar! Min Gud så bra det var och min Gud vad jag inte ville att det skull ta slut!! Skulle kunna gå på denna show varje kväll 😍 Halleluja!! 





Nu tänker jag göra mig klar för sängen här! Klockan är lite mer än 23 här... Men detta är en trött tjej idag. Tror och hoppas att jag kommer ha trevligare drömmar denna natt! Natten till idag drömde jag om dvärgar som bara stod och iakttog mig vid sängen! Riktigt obehagligt var det!