1a Advent

Nu är det jul i HELA min lägenhet. Julgardiner på plats, adventspynt på plats och ljusstakar i hela lägenheten. MYS! Känns som om det är första julen i min tvåa, men i själva verket är den min andra. Flyttade in för snart ganska precis 1 år sedan. 1 december 2009 tog jag mitt pick och pack och lämnade en etta med brummande kyl, värdelös tvättstuga, inbrott i källaren, brevbomb i porten brevid och väldigt knasiga grannar. Men annars en mycket mysig etta och en väldigt bra "första lägenhet". Gud vad tiden går fort!

Det har snöat precis hela dagen och jag har varit inne precis hela dagen. Pyntat, gosat med katterna och bara njutigt av att åter vara feberfri. Jo det var ju så att natten till fredag vaknade jag med bulltande huvudvärk och ont i öron och hals. Men ändå (dum som man är) tänkte jag att jag skulle orka jobba. (!) Yeh right... samma stund som alvedonen släppte så kommer feberfrossa och värken i hals och öron tillbaka. Så när Carina och Hanna satte sig för att äta lunch med ungarna så satte jag mig på tåget hem. Sov bort hela fredag eftermiddag och halva kvällen. Underbara Hanna handlade hem mat och apoteksvaror åt mej... GULD värt!! Under gårdagen hade jag små ont och bara lite feber så jag passade på att städa och tvätta. Idag har jag inte haft någon feber alls och värken är nästan borta. Jag som trodde att det var dax för omgång 4 av halsfluss eller nåt i den stilen... men *peppar, peppar, peppar, peppar, peppar* ... HOPPAS jag slipper. Imorgon blir det jobb och jag längtar!

Jag kan nu meddela att jag varit hemma lika länge som jag var i Puerto Rico! Det är sjuk... sinnessjukt... hur kan tiden gå så fort?? Jag har ju iofs bara fått jobba 4,5 dag sen jag kom hem... men ändå. Men nu... nu är det julpyssel, papparkaksbak och lucia som står på schemat närmast. MYSPYS!

Hoppas att alla haft en underbar första advent ♥