Valborg

Valborgsmässoafton är det idag. Någon eld blir det inte för mig. Känner mig lite ur gängorna idag... eller ja nu. Elina och jag har haft en mycket bra dag. Planering halva förmiddagen och så fick barnen måla vid staflin på balkongen på eftrmiddagen. Så vi har hunnit med en del. När jag kom hem så fick Mio och Alaska vara ute en stund. Alaska fick världens dårryck när jag skulle ta in dom... typ hoppade och fräste emot mig. Tror hon blev stressad för hon hade lyckats knyta fast sig själv vid ett stuprör. Men hon lugnade sig snabbt. Tror att hon kankse inte ska vara ute så mycket... hon tycks bli för stressad av det och det vill jag inte. Men å andra sidan så gick hon runt en del och kollade när hon väl var ute... så det kankse är värt ett försök till i alla fall. Kanske i morgon om det blir bra väder. Får se... ska nog träffa Dennis och Jenni då. Men inga planer fastställda mer än att jag skulle höra av mig när jag vaknat. Idag var förövrigt Johanna på arbetsintervju på mitt jobb. Johanna och jag gick lärarutbildningen tillsammans. Men om jag inte minns så var hon färdig en tremin innan mig.... hmm.... anyway... hon är en supermysig och sprallig tjej så jag hoppas verkligen att hon får och tar jobbet! Skulle var SKITKUL!!


 

Idag är det två år sedan jag flyttade in i min lilla etta här I Gångsätra. Tänk va tiden går fort egentligen. Jag har jobbat på Käppala förskola i mer än två år nu. Jag bor i Stockholm nu. Om någon hade sagt till mej för tre, fyra år sedan att jag skulle flytta hit hade jag aldrig trott det... men så blev det!


Såhär satt vi och åt första middagen i lägenheten för två år sedan!
Mamma Eva och Pappa Gunnar.


 

Nu är ÄNTLIGEN min Göteborgsresa bokad och betald. Sist jag var där uppe hade Erica lilla Nellie i magen och nu ska jag ÄNTLIGEN få träffa deras lilla guldklimp. ♥ Ska bli SÅ ROLIGT! Den 14 maj bär det av... alltså bara två veckor dit. Tiden kommer att gå jättefort... det är jag redan övertygad om. Nästa vecka är det kryssning till Tallin med jobbet torsdag-lördag och torsdagen där på bär det av till gbg och min FAVOKUSIN! ROOOOOOOOOOOOOLIGT!! Hoppas att det var okej att jag tog lite bilder från din facebook Erica!! ♥



Blir inte så super mycket shopping. En tur till Ullared är dock ett måste... eller snarrare givet!! Men denna gång ska vi även se oss i kring i krokarna och besöka lite affärer förutom själva Gekås. Utöver det så hoppas vi på fint väder så vi kan besöka Göteborgs fina trädgårdar och kankse hinner med en piknik eller två! Skulle vara NICE! Men nu gäller det att jag kan hushålla med denna lön. Den ska räcka till mycket!



Tänk om jag kunde ha detta självförtroende när jag vaknar i morgon......





...... NEJ denna låt instämmer mer på min sinnesstäming för tillfället!




Nu ska jag ta och se en film... sen är det dax att hoppa i säng med John Blund igen!