Jaja... jag vet!

Det var länge sedan jag bloggade nu. Men jag försökte blogga från min nya mobil föra helgen när jag var i gbg. Men det gick uppenbarligen inte så bra. Jag var där och hälsade på min gravida favorit kusin Erika. Blidde en sväng i Nordstan och sen Ullared. Efter mitt besök i gbg to-lö så besökte jag bror min och hans sambo Maria i deras lilla stuga i Varberg lö-må. Mycket trevlig och behövlig resa! Var länge sedan man var ledig i fyra dagar nu. Magen är bättre oxå för den som undrar.

Igår var jag hemma vid Dennis och Jenni på middag. Mycket trevligt och mycket gott. Jenni och Stina hade gjort en GRYMT god äppelkaka oxå. Med någon form av knäck upp på! MUMA!! Mamma och Pappa var uppe oxå. Så det var nästan hela familjen samlad. Bara Daniel och Maria som saknades!
Idag var vi alla på Ikea tillsammans. Det är drag i tjejerna nu vill jag lova. Framförallt lilla Kaisa som nu brottar ner Stina utan större problem. En mer bestämt dam än Kaisa får man leta LÄNGE efter. Och Stina är helt genommysig nu... ska bara pussas och pussas och pussas! MYSIGT VÄRRE!!!

Just nu längtar jag som TUSAN till advent!!! Vill ta fram julstjärnor, gardiner, handdukar, tomtar, kuddar och ljus NU! Det är det mysigaste med denna årstid... det må vara mörkt... men det blir vad man gör det till!! I LÖV IT!!! Det mesta lär nog åka fram redan nästa helg.

Nu ska jag msn:a med Leino en stund... sen är det dax för one tre hill och GOSSIP GIRL!!!